Виробничий комплекс "Український Продукт"

Працює на будівельному ринку з 2007 року завоювала довіру клієнтів завдяки низьким цінам і високій якості своєї продукції.

Оренда бетонних міні-заводів в Україні

23.04.2023
рубрика: Оренда мобільних бетонних заводів по Україні
переглядів: 77
Компанія «Український Продукт» представляє до уваги своїх клієнтів бетонні міні-заводи, використання яких на будівельних майданчиках дає безліч переваг. Пропонована нами будівельна техніка дозволить вам приготувати будь-яку бетонну суміш у безпосередній близькості від місця її використання. Таким чином, ви матимете можливість використовувати бетон не старше 7 секунд. Мобільність установок для виготовлення бетонних сумішей дозволяє їх використовувати на різних будівельних об'єктах.





Мобільна бетонозмішувальна установка є ефективним сучасним рішенням для організації будівельного процесу. Такі установки здійснюють приготування необхідного розчину із сухих сумішей. Вони дозволяють швидко та якісно готувати різні суміші відповідно до вимог замовника. Мобільні можливості таких міні-заводів по приготуванню бетону дозволяють значно знизити його вартість.

У нас ви маєте можливість придбати мобільні бетонозмішувальні установки різного об'єму. Менеджери-консультанти компанії «Український Продукт» детально ознайомлять вас з усіма особливостями спецтехніки, що реалізується нами. Мобільний бетонний міні-завод дасть вам можливість якісно приготувати великі обсяги суміші у максимально стислий термін. Конструктивно він поєднує в собі властивості бетонозмішувача та потужного міксера.

Пересувні бетонні заводи можуть бути використані в різних екстремальних умовах завдяки наявності різноманітного додаткового обладнання. Можливий монтаж установок для виготовлення бетону на шасі вантажного автомобіля, що підвищує характеристики прохідності. У нас ви завжди зможете замовити оптимальну модифікацію установки для виготовлення бетону за оптимальною ціною.


 


Виробництво та продаж бетонозмішувальних установок на базі моторизованого автомобільного шасі у складі обладнання БСУ, мобільний завод з виробництва бетону використовується як мобільний пересувний бетонний завод, для приготування бетону та його сумішей – характеристики продуктивності та опис. Технічно, як вид спецтехніки пристрій являє собою мобільний бетонний завод (пересувний бетонний завод купити, міні бетонний завод продаж, мобільний бетонний завод на базі шасі автомобіля – установка та монтаж) з метою виробництва готової бетонної суміші для потреб різних галузей промисловості, будівництва, дорожньої мережі та сільського господарства. Комплект вбудованого обладнання, яке забезпечує весь цикл приготування бетону від прийому наповнювачів та інертних матеріалів до вивантаження готового бетону в автоматичному або дистанційному режимі має: бетонозмішувач; дозатори піску, щебеню, води, хімдобавок; бункера для піску чи щебеню; силос цементу (склад цементу); пристрої, що подають (шнеки, скіпи, конвеєри); систему автоматики. Купити самохідний міксер-автобетонозмішувач, БСУ для перевезення бетонних сумішей, і може гарантовано замінити на будмайданчику 10 автомобілів міксерів класичного типу із гравітаційним змішувальним барабаном. Технічно, маючи безперервний цикл роботи, з постійним підвантаженням інертних матеріалів у бункери, забезпечує високу продуктивність, за час реакції системи 5 хвилин. Оскільки сухі інгредієнти перемішуються на місці, бетон завжди надходить на будмайданчик у свіжому вигляді - не старше семи секунд. Унікально точна дозаторна система машини дозволяє бетонному заводу забезпечити точність в межах +1% від об'єму, що поставляється, і, якщо замовник замовив більше, ніж необхідно, бетонний завод можна вимкнути без будь-яких втрат бетону, що йде в відходи. Суміш можна змінювати в процесі роботи, щоб вона точно відповідала специфікації замовника, і якщо потрібні дві різні суміші, немає необхідності повертатися на завод. Характерна особливість мобільної бетонозмішувальної установки полягає в тому, що в цьому обладнанні гармонійно поєднані функції бетонозмішувача та транспортного міксера. Таке поєднання дозволяє приготувати будь-яку кількість будівельної бетонної суміші у найкоротший термін.


 

Залишити коментар